Namnlöst-1

Om MIG

Jag heter Emma Johansson och är 31 år gammal. Jag bor i Gävle tillsammans med min sambo och våra två barn på 3 år och 9 år. Jag älskar allt som har med fotografering, inredning och barnkläder att göra.

Jag började fotografera när jag fick min första dotter, sen startade jag företag oktober 2013. Jag älskar verkligen att fotografera och vara med och föreviga massa fina bilder att få er att minnas. En bild säger mer än tusen och bilder är verkligen så roligt att sitta att titta på tillsammans med nära och kära ♥

Recensioner FRÅN KUNDER

Emma har fotat min då 1,5 åriga dotter och newbornfotografering på min son. Vi är jättenöjda! Jättetrevlig, duktig och snabb leverans. Vi kommer inte att gå till någon annan fotograf och återkommer definitivt!

Vilken otroligt DUKTIG fotograf Emma är :). Och hon har otroligt god hand med barn som skriker och gråter ( som bara vill gå där ifrån) och inte alls vill fotograferas. Men med Emmas pedagogiska tillväga fick vi otroligt fina och underbara bilder. Bilderna får många hjärtan att smälta kan jag lova. Vi är jättenöjda med julkort och foto inför dotters 2 års dag . TACK Emma!

Kan varmt rekommendera Emma och räkna med att vi kommer komma tillbaka.

Har tagit så fina bilder som verklig fångat känslan och ögonblicket.